رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

تحریم مانع صدور کارت ملی شد | کارت ملی‌های ثبت نامی ۹۷ یا ۹۸ هنوز به صاحبانشان نرسیده است

  • کد خبر: ۸۶۰۴۰
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶
تحریم مانع صدور کارت ملی شد | کارت ملی‌های ثبت نامی ۹۷ یا ۹۸ هنوز به صاحبانشان نرسیده است
سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور گفت: اگر تحریم و برخی موانع بر سر تامین منابع ارزی نبود، کارت‌های ملی به دست مردم می‌رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیف الله ابوترابی، سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور در خصوص وضعیت کارت‌های ملی گفت: کارت‌هایی که از سال ۹۷ یا ۹۸ ثبت نام کرده‌اند تا الان به دست شان نرسیده است. ما تا قبل از پایان سال ۹۶ و آغاز سال ۹۷، بدنه کارت را وارد می‌کردیم و زمان صدور را تا ۱۵ روز کاهش دادیم. یعنی دو و نیم میلیون کارت را صادر کردیم. اما به دلیل مشکلاتی مثل تحریم و تامین اعتبار ارزی برای انتقال وجه به خارج از کشور که همه بدنه کشور را درگیر خود کرده است، دوستان به تولید داخل روی آوردند.

وی افزود: تولید داخل، مواد اولیه کارت هوشمند که پلی کربنات هست، همچنان وارداتی است و در داخل کشور نداریم و تراشه هم در کشور تولید نمی‌شود. دوستان ما در چاپخانه دولتی، ناگزیرند که مواد اولیه را وارد کنند و در داخل کشور تولید بدنه کنند. تلاش زیادی هم کرده‌اند که معادل خارجی تولید کنند. بنا بود ماهیانه، حداقل یک میلیون کارت را به ما تحویل دهند. ما ظرفیت تولید دو و نیم میلیون کارت را داریم.

سخنگوی سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه سازمان ثبت احوال کشور متولی جمع آوری اطلاعات و صدور کارت است، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، تحویل بدنه کارت بر عهده چاپخانه دولتی است و خودشان شاید مشکلاتی داشته باشند. بیش از ۶۲ میلیون نفر ثبت نام کرده‌اند و حدود ۵۱ میلیون و ۷۵۰ هزار کارت صادر کردیم. حد فاصل بین صدور کارت که تحویل شده و درخواستی که دادند، اگر از سمت چاپخانه تامین شود، ما ظرف ۶-۵ ماه کارت‌ها را تحویل می‌دهیم.

ابوترابی با اشاره به اینکه مکررا اعلام کرده ایم که چاپخانه ملی کشور تلاش شان را می‌کنند، اما مشکلات خودشان را دارند، عنوان کرد: در خصوص تامین مواد اولیه کارت باید مشکلات حل شود. من شنیده‌ها را عرض می‌کنم که هم مشکلات تامین مواد اولیه و هم اعتبار ارزی را دارند. ما توجیه و دلیلی نداریم. دکتر وحیدی از زمان مسئولیت شان، هر هفته درگیر هستند تا بتوانند این مشکل را حل کنند. چون می‌گویند این حق الناس است.

وی در توضیح حضور شرکت دانش بنیان برای حل این مشکل گفت: شرکت‌های مختلفی طرح موضوع کردند، اما چاپخانه نتوانستند تایید کنند. چون بر اساس قانون، متولی صدور اوراق بهادار را مشخص کرده اند. گاهی اشاره می‌کنند به تراشه تلفن همراه که این‌ها متفاوت است. کشور‌هایی مثل چین و کره و یکی دو کشور دیگر تولید می‌کنند.

ابوترابی تاکید کرد: ما کارت را با تراشه کامل وارد می‌کردیم و کارت‌ها را صادر می‌کردیم. اما همانطور که عرض کردم با مشکلی که پیش آمد، متاسفانه نتوانستیم کارت‌ها را برسانیم. کسانی که ثبت نام کرده اند در برخورداری از خدمات دولتی مشکلی ندارند.

منبع: yjc

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->